‘Pavarotti’ durà agricultura i Pep Lluís Tugores gestionarà la Policia Local

A part del càrrec de batle, i ha hagut altres canvis en l'equip de govern.

A part del càrrec de batle, i ha hagut altres canvis en l’equip de govern.

El recent canvi de batlia, d’acord amb el pacte de governabilitat subscrit fa un any entre Gent per Sineu i Proposta per les Illes, ha suposat alguns ajustaments en altres àrees del consistori. El batle, Miquel Gelabert Confit, seguirà sent la persona encarregada en primera instància de les àrees de Manteniment, Gestió de Personal, Educació i Medi Ambient, i es desentén de ser el màxim responsable d’Entorn Rural i de Promoció Local, àrees que ara passen a Pep Oliver Pavarotti, primer tinent de batle.  Magdalena Genovart Remirada seguirà sent la regidora delegada de Fires i Mercats, Patrimoni, Turisme, Cultura i Joventut, com fins ara. Tampoc hi haurà canvis en la regidoria de Carles Ramis (Mobilitat, Festes, Esports i Comunicació Ciutadana) ni en la de Joana Maria Mestre (Benestar Social, Salut, Associacions, Ocupació el temps Lliure i Participació Ciutadana). Qui sí assumirà una àrea més és Pep Lluis Tugores. Tugores assumeix la gestió de la Policia Local i la regidoria passa a ser d’Hisenda, Urbanisme, Gestió Administrativa i Seguretat Ciutadana.

La dedicació exclusiva correspondrà a Pavarotti fins el proper setembre, per raons laborals de Confit, que no la pot assumir fins llavors. Aleshores Confit demanarà excedència laboral i passarà a tenir la dedicació exclusiva.

 

Notícia relacionada:

Què correspon a qui? Així ha quedat la assignació de regidories a Sineu

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: