El president de l’A.C. Sineu, Joan Riutort, dissenya una bicicleta gegant en homenatge als ciclistes sineuers

20160630_181348Joan Riutort ha regalat a l’Ajuntament de Sineu una escultura d’una bicicleta de ferro de 4 metres de llargària, que s’inaugurarà demà divendres, en el transcurs de la segona prova del Trofeu de Ciclisme en Pista Vila de Sineu 2016, a la Voltadora. El motiu d’aquesta construcció és homenatjar tots els ciclistes sineuers i animar la gent a practicar aquest esport.

Des que es va jubilar, Riutort es dedica a fer escultures de ferro forjat, però mai no n’havia feta cap d’aquestes mides. Recordem que el president de l’A.C. Sineu és l’autor, també, de l’escultura del premi Díngola, que cada any atorgam a aquelles persones a associacions que han destacat per l’esforç, la tenacitat, la constància i el treball dins l’àmbit que, des d’aquesta delegació, ens defineix i caracteritza: la llengua, la cultura i el país.

La competició a la Voltadora començarà damunt les set i demà compta amb el patrocini de Aquamar -sa Cadència.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: