Les noves tecnologies, temàtica del concurs de gloses d’enguany

III edició concurs de gloses homenatge a BIEL PARRETA

Les noves tecnologies:

Això sí que és un invent.

Les paraules avui en dia

no se les endur ni el vent.

Ja fa tres any que Díngola va instaurar el concurs de gloses en homenatge al sineuer Biel Parreta, glosador que va viure entre 1825 i 1910, i que va tenir molta anomenada. Xerràvem d’ell en la Díngola número 12 (gener del 2014). Llavors, aquest mateix any, vàreu participar en un concurs on la temàtica de les gloses havia de girar entorn del Much. L’any passat ens donàreu idees per lligar a través de la glosa… I enguany? Sobre què volem que gloseu?

Wassap, Facebook, Twiter, Instagram… formen part del nostre dia a dia i, per això, us animam a opinar de totes aquestes aplicacions. Ets dels que no surts de casa sense agafar el mòbil? Llegeixes la premsa digital o t’agrada més el paper? No suportes veure una taulada de gent que ni es mira a la cara perquè es veu que és més interessant el que hi ha a la pantalleta del seu mòbil? Ha arribat el moment que et manifestis i opinis de la revolució que han suposat les noves tecnologies, però ho has de glosant.

Quines són les bases del concurs?

Les gloses han de ser de 4 versos (abba / abab) i s’han de fer arribar a qualsevol membre del consell de redacció de Díngola, o s’han de remetre al correu sineu@ocb.cat amb còpia a Victòria Riutort (mvriutort@gmail.com) abans de dia 3 d’agost.

Les gloses han d’anar signades amb nom, email o telèfon, i DNI. Es poden enviar fins a tres gloses per persona.

Qui serà el jurat?

El jurat estarà format per alguns dels glosadors més prestigiosos de Mallorca i per membres del consell de redacció de Díngola.

Lliurament de premis

El lliurament de premis es farà el mes d’agost, data encara a determinar. A més, les gloses guanyadores i les finalistes seran publicades.

ANIMA’T A PARTICIPAR-HI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: