Cesk Freixas, Pau Alabajos i Marcel Pich, junts en un concert a Sineu, dia 11 d’agost

IMG_4279L’OCB Sineu i la revista Díngola en tornen preparar una de grossa. Un dels grans actes de les properes festes patronals de Sineu és el que ofereix cada any l’Obra Cultural Balear (OCB), i des de fa uns anys, aquest acte, és un acte molt mediàtic i bastant multitudinari (recordem per exemple l’acte d’homenatge a Biel Caragol, ara fa tres anys, o el cinquè aniversari de Díngola, l’any passat).

Enguany l’OCB, amb la col·laboració de l’Ajuntament, us convidarà a un concert amb clar accent identitari. En aquest acte, el cantautor Cesk Freixas (Principat de Catalunya), el cantautor Pau Alabajos (País Valencià), i el músic Marcel Pich (Mallorca, Illes Balears), s’uneixen per  oferir-vos el concert ‘Connectats’. Serà una oportunitat excepcional (i que no es dóna habitualment) de veure Freixas, Alabajos i Pich, en un mateix escenari. Els tres músics són sobradament coneguts en l’àmbit dels Països Catalans, bé per la seva cançó de protesta, bé per la recuperació i homenatge a personatges importants de la cultura (cas de Marcel Pich amb Guillem d’Efak).

En el mateix acte l’OCB entregarà els seus premis anuals, els Premis Díngola, i també els premis del concurs de gloses Biel Parreta (el jurat dels quals estarà format per Mateu Matas Xurí i Pere Joan Munar Pomer).

El català Cesk Freixas, el valencià Pau Alabajos i el mallorquí Marcel Pich, tocaran junts aquest proper agost a Sineu.

El català Cesk Freixas, el valencià Pau Alabajos i el mallorquí Marcel Pich, tocaran junts aquest proper agost a Sineu.

QUINES FESTES TENDREM?

Òbviament la festa del Much de Reig és l’acte més multitudinari de tots, i molt sentit, especialment pels joves. Amb tota seguretat milers de persones tornaran omplir Sineu de rosa el dia 14, dissabte de la Mare de Déu. Però en aquestes festes hi haurà altres novetats molt importants respecte a altres anys; potser la més important, el Festival de Teatre Visual Ciclops, organitzat per la companyia Res de Res i el Circ Bover, en el que s’oferiran diferents espectacles en diferents espais del municipi (espai C.IN.E, espai Bover, sa plaça, carrer d’Avall, etc.).

De tot això us informarem extensament en el nou número de la revista Díngola que surt aquesta setmana que ve.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

2 comments

  1. Joana Maria

    M’agradaria venir al concert Connectats. Com puc obtenir o reeervar les entrades?
    Gràcies!
    Joana Maria

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: