[XIII Mucada] Cartells i tot a punt.

Ja circula el cartell de la festa en honor a lo Much de Reig d’enguany. Manca tan sols un mes per a la XIII Mucada i la Muchal Foundation ha llançat, urbi et orbe, la imatge que introduirà tots els seguidors de la fera rural als preparatius del seu dia gran. Enguany, lo Much i el seu seguici sembla que venen carregats de dolços moments, càlides abraçades, polvorons i torró d’Alacant… La top model més cotitzada del poble, la somera Lluca, del nostre col·laborador Joan Vanrell, ha posat amb els éssers mitològics més entranyables de l’estiu i de l’hivern: lo Much i el Pare Noel. Desbarats i bulla assegurada.

cartell XIII Much

I abans de dia 14 d’agost, per a escalfar motors, enguany s’estrenen les Eleccions Muquicipals. També han començat a rodar els cartells dels diferents candidats, les colles d’en Pere Joan Jaume Camps i n’Aina Galmés Serení, i la d’en Llorenç Ferriol Picornell i na Neus Ribot. La campanya entra a la darrera setmana i s’intensifica cosa grossa. Dia 23 de juliol, majors de 16 anys de Sineu estan citats a les urnes. Hi haurà merxanderia mucal, beure fins que basti i musiqueta per a entretenir el públic, i s’espera el discurs del batle de la Mucada, Rafel Amorós, que mai deixa ningú descontent.

cartell eleccions Muquicipals

One comment

  1. Retroenllaç: Quines festes tendrem enguany? |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: