[XIII Mucada] La campanya electoral, a tota màquina.

Avui horabaixa els candidats a Much i Muca pel bienni 2017-2018 han aferrat els cartells de propaganda als entranyables panells de fusta que, des de fa anys, serveixen de suport als pòsters de partits i coalicions d’esquerra, centre, dreta, amunt i avall. Aquesta vegada no es tracta d’ideologia i de promeses, es tracta de triar qui ho farà millor encarnat en Much i Muca. Els quatre candidats no han arrufat gens el nas a l’hora d’untar la cola o d’enfilar-se a l’escala, per a penjar les llampants pancartes que anuncien les eleccions del proper dissabte 23. Aquesta setmana pot ser decisiva, per a donar un darrer impuls a les raons que empenyin els votants cap a una o altra colla. Dissabte que en ve sabrem el desenllaç.

One comment

  1. Retroenllaç: Quines festes tendrem enguany? |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: