[OPINIÓ] La piscina de Sineu fa oi

piscina

 

Cal dir les coses pel seu nom. La piscina de Sineu fa oi. Vòmits, excrements, bolles de cabells, mocs, gargalls. Això és el que ens trobam els sineuers que anam a posar-nos en remull en les aigües que pagam amb els nostres impostos. La degradació és imparable des de fa dos anys. Enguany, però, ja ens han acabat d’envair del tot, sobretot els caps de setmana. Desenes d’externs arriben carregats de geleretes per desplaçar els residents del seu lloc d’esbarjo estival tot el sant dia.

Els socorristes se senten desbordats. Mentre intenten cobrar, més d’un se’ls cola. Hi ha por. La setmana passada, en veure que un banyista de fora escopia al terra, el socorrista li  cridà l’atenció. I la resposta va ser: “Dímelo fuera”. I el socorrista va haver d’acotar el cap. Ell, però, no en té cap culpa. La culpa és de l’ajuntament. A mitjan estiu la seva desídia no pot ser més monumental. N’Antònia, de la biblioteca, també ja sap què és patir la insolència d’aquests vàndals.

Els nous ocupants de la piscina de Sineu, però, tenen motius de sobra per repetir la visita. El bar ja els ha habilitat un espai de la terrassa amb ombra, amb cadires i taules, perquè puguin gaudir del pícnic de les seves galeretes. I mengen a rompre sense consumir gairebé res del bar. L’espectacle no pot ser més insultant per a uns sineuers que ens sentim externs a casa nostra. Ja a la piscina hem de suportar tota mena de brutors, crits i aldarulls. Aguantam pels nostres fills, que estan morts de calor i tenen molta juguera. Hi ha gent que neda amb roba inclosa. Alçam el cap per veure si trobam un taulell que marqui el nivell de qualitat de l’aigua. Però n’hi rastre. I això que l’ajuntament està obligat a tenir aquesta informació de cara al públic. Sembla, però, que el nostre consistori està de vacances. Ja ho sabeu sineuers: per la vostra higiene i salut mental, no vos arrambeu ni en broma a la piscina. No oblideu, però, que la pagam tots nosaltres perquè la puguin gaudir en exclusivitat els de fora.

Antoni Janer Torrens

5 comments

 1. Maria

  Tens tota la rao, desgraciadament es aixi, pero pel que es veu no podem fer res, mes que aguantar.

 2. Joana Maria Antich

  Trob q el teu escrit és sense mesura, tu mateix has parlat amb membres de l’equip de govern i saps q estan fent passes per cercar sol•lucions, que no estan precissament “de vacances” saps que no és fàcil que això té mala ferida, que no sols passa a Sineu, que això ja ve d’enrera.
  També saps que possiblement l’any que vé es farà una gran inversió per a millorar l’estat dels vestuaris, que feia molt de temps que no s’hi invertia ni un dobler, per això està de la manera q està pq així t’han informat….
  La veritat, Toni, sense mesura. Facem crítica constructiva, no és necessari apedregar les pròpies teulades.

 3. Tomeu Mulet Florit

  Hola Joana Maria!

  Això de que fa molt de temps que no es fan inversions no és cert. La passada legislatura és va canviar tota la maquinària de la piscina. També és va arreglar l’enrajolat, les dutxes i banys, les plaques solars,…En funció de les possibilitats econòmiques es varen fer totes les millores possibles. Has de pensar que també vàrem haver d’invertir en el pavelló per poder posar l’escola de bàsquet en marxa (desgraciadament n’hi va haver que ho aprofitareu per fer política), també en les millores a la voltadora i al camp de futbol,… Evidentment que l’equip de govern actual haurà d’arreglar coses i segurament en farà de ben fetes. En el seu temps, en Jaume Curolla, n’Andreu Remos, en Pep boté,… han fet coses ben fetes pel poliesportiu i pel poble, i lo que està bé està bé. No pot ser defensar tant els nostres si fan les coses mal fetes i sempre pegar a la legislatura passada o al PP de Sineu.

  Hem de ser constructius, saber a quin lloc esteim, criticar lo mal fet i també sabre reconèixer lo ben f

 4. Aina

  Completament d’acord amb l’article de Toni Janer. Això només ho sabem i patim els usuaris habituals de la piscina, molts d’ells que duim els nostres fills a curset de natació. Només demanam que es facin complir les normes a totes les persones en quant a higiene, salut i seguretat. I encoratjam als socorristes que són els que tenen la tasca més difícil havent d’aguantar faltes de respecte i amenaces.

 5. Margalida

  Crec que estan traguent ses coses de lloc
  msf

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: