Massay parla (amb imatges) dels 7 pecats capitals, a partir d’aquest dijous

13882113_1198884250153882_7181283763954695203_nMacià Puiggròs i Noguera (40 anys), amb el nom professional de Massay, és fotògraf. És, de fet, el responsable de fotografia de Díngola i l’autor de la majoria (no totes) de portades i pòsters. Fa un grapat d’anys que es dedicava a la fotografia com a amateur, però a partir d’unes quantes feines i cursos que li varen sortir a finals de 2014, va decidir de passar-se a professional.

No creu en la fotografia si no hi ha un pèl d’experimentació, i així els seus treballs mostren en tot cas un cert grau d’innovació o de canvi. Exemples que ho expliquen són l’exposició en la passada fira de ses matances, els cartells oficials de la festa del Much de diversos anys, i algunes portades de la versió en paper d’aquest mitjà (un sant sopar dingoler, un betlem dingoler…). En aquests exemples es pot apreciar la cerca d’un cert ‘espectacle’ en la pròpia foto.

A part dels anteriors, també ha treballat pel Circ Bover, per a les companyies Res de Res i en Blanc, pel Centre d’Investigació Escènica, per a diversos ajuntaments, pel C.E. Sineu, per a alguns bars i restaurants (Écafè, Los Patos…), etc. També ha fet treballs per a noces, comunions, i altres esdeveniments, i molts retrats. Ha ressaltat la bellesa ja implícita de molts models de Sineu (Caterina Sabater –que ha col·laborat amb nosaltres algunes vegades i va ser la imatge de Díngola en la campanya publicitària de les camisetes ‘Jo som de Sineu’–, Marilen Oliver, Pau Cirer, Llorenç Gelabert, Rafel Munar… i un llarg etcètera, i alguns de nous que veurem en aquesta exposició) i ha fet retrats especials en condicions diverses (nadons, embaràs…).

L’exposició és comisariada per ell mateix, encara que compta amb la participació de les col·laboradores Apolònia Tarongí Verd i Maria Antònia Miralles Bascuñana. L’exposició, que du per títol Peccamen-is,  s’inaugura aquest dijous a les 20h a l’Ajuntament de Sineu, i en aquesta ocasió Massay juga amb els 7 pecats capitals.

L’exposició és organitzada conjuntament amb l’Ajuntament de Sineu i forma part del programa de festes.

+info: web de Massay (fes clic)

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: