Aquest 16 d’agost Aina Sastre s’estrenarà com a primera dona cossiera d’Alaró

Aina Sastre ha estat notícia en els mitjans autonòmics i, òbviament, com a treballadora a Sineu, també a Díngola. Enhorabona Aina! I sort per dimarts!

Aina Sastre ha estat notícia en els mitjans autonòmics i, òbviament, com a treballadora a Sineu, també a Díngola. Enhorabona Aina! I sort per dimarts!

Aina Sastre, d’Alaró, és ben coneguda a Sineu. És parella de Pere Joan Oliver, i amb ell du el negoci del Restaurant Vi-és i el càtering de noces i esdeveniments. Com ja vàrem informar a la darrera Díngola en paper en la secció de xafardeig,  Aina -que també és regidora de l’Ajuntament d’Alaró- serà la primera dona que actua amb els cossiers d’aquest municipi (fins ara tot eren homes). Els cossiers es perderen l’any 1943 i, ara fa 24 anys, es recuperaren. Fins ara cap dona havia estat cossiera. L’entrada de dones en els cossiers (dues en concret) va ser objecte d’una intensa polèmica durant els darrers mesos. Els cossiers d’Alaró són, des d’ahir, Festa d’Interés Cultural, per part del Consell de Mallorca.

Us animam a anar a Alaró a veure dansar n’Aina dia 16, Sant Roc. No teniu excusa: a Sineu ja haurem passat les festes! 😉

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: