Sineu dedica un carrer a Mn Bartomeu Mulet

Coincidint amb el centenari del naixement de Mn. Bartomeu Mulet i Ramis, l’Ajuntament de Sineu li ha volgut dedicar un carrer, el comprés entre el carrer de Santa Margalida i la carretera d’Ariany.

Nascut a Sineu el 13 de setembre de 1916, Mn. Bartomeu va ser un folklorista de formació autodidacta, que va desenvolupar la seva tasca de recerca bàsicament en tres camps: la casa mallorquina, els teixits i la ceràmica; a més de dedicar-se a la investigació històrica i toponímica del nostre poble i ser un activista cultural.

Uns mesos després de la seva mort va ser nomenat Fill Il·lustre de Sineu. En el cinquè aniversari de la seva mort, l’Ajuntament i la delegació local de l’OCB varen col·locar una placa commemorativa a la façana de la seva casa i ara, com explica la regidora Magdalena Genovart, per celebrar l’efemèride del naixement passarà a formar part del nomenclàtor l’autor de la Història dels carrers i places de Sineu (Gràfiques Miramar, 1987).

El ple extraordinari del proppassat 1 de setembre aprovà per unanimitat atorgar-li aquesta distinció. L’acte es realitzarà el proper divendres 9 de setembre a les 19,00 h, on es descobrirà la placa del carrer.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: