IX Cursa Popular Sa Barcella

Aquest passat dissabte es va celebrar la novena edició de la Cursa Sa Barcella. Organitzada pel club local S’esclat Club Sineu i per l’àrea d’esports de l’Ajuntament i amb un recorregut de 7.000 metres pel cas urbà del poble, enguany hi varen participar més de 140 atletes.

El guanyador va ser Guillem Moreno amb un temps de 23’44”, seguit de Tolo Fiol (23’57”) i Roberto Aguilar (24’11”). Pel que fa als locals, Antoni Jofre va quedar en 6ena posició, Tomeu Mulet el desè i Tomeu Gelabert (titina) el dotzè. Tots tres de s’Esclat Club Sineu.

Pel que fa a la classificació femenina, la primera va ser Maica Rodríguez amb un temps de 29’21”, la segona Nora Romero (30’00”) i la tercera Daniela Romero (31’28”). La primera fèmina local fou Margalida Buades, la segona Catalina Martorell i la tercera Caterina Sala.

Cal destacar la gran participació local amb 31 sineuers i sineueres. La cursa va ser animada per la batucada de sa Cova des Fossar.

Trobareu els resultats detallats a www.elitechip.net

Les fotos de l’esdeveniment són de Joan Pons Sanz.

I el matí, alguns també havien nedat

Alguns dels que varen participar a la cursa de Sa Barcella, el matí del mateix dissabte, ja havien nedat la mateixa distància que varen córrer, 7.000 metres. Es tractava de la XIV travessia Formentor-Es Mal Pas. És el cas de Joan Tugores i Toni Ferriol Picornell, grans aficionats a nedar en mar oberta. També hi era Jan Eric Schwarzer. Mateu Alomar i Marc Niell els varen acompanyar amb canoa durant el recorregut.

travessia formentor mal pas

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: