Miquel Puiggròs serà tertulià a Ona Mediterrània

puiggrosMiquel Puiggròs, redactor d’aquest mitjà, ha acceptat de col·laborar com a tertulià a la ràdio Ona Mediterrània a partir de finals de setembre.  Puiggròs participarà en principi en un programa de Joan Farrés, que s’emetrà els divendres matí entre les 7:00 i les 9:00h, i on es debatrà d’actualitat i de temes diversos (part forana…).

Ona Mediterrània és una ràdio que es va fundar el gener del 2014. Es pot escoltar al 98.0 de l’FM i per internet. L’actual director de la cadena és Tomeu Martí, històric activista i excoordinador de l’OCB. Els sineuers Toni Florit (entrenador de futbol) i Pedro Álvarez (Noves Generacions) ja han participat abans en programes d’aquesta emissora.

Recordau que el també redactor de Díngola Antoni Janer ha participat i participa en diversos programes d’IB3 ràdio (“Els entusiastes”, “Gabinet de crisi”…) i escriu setmanalment per el diari Ara Balears. Però qui podeu veure i escoltar més habitualment pels mitjans no escrits és l’altra coordinadora de Díngola Marta Bergas, periodista d’informatius a IB3 televisió, i que durant gran part del mes d’agost va presentar els informatius dels caps de setmana. Els mitjans mallorquins estan plens, doncs, de sineuers 😉

 

Notícies relacionades:

https://dingola.net/2013/12/28/toni-florit-conduira-un-programa-desports-a-ona-mediterrania-a-partir-de-dia-7/

https://dingola.net/2014/02/05/radio-en-sineuer-toni-florit-i-ara-tambe-pedro-alvarez/

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: