[COMUNICAT] Díngola i l’OCB Sineu suspenen les seves activitats fins dissabte

crespoLa delegació local de l’Obra Cultural Balear suspèn totes les seves activitats per avui i demà, 15 i 16 de setembre, com a mostra de dol per la pèrdua de Biel Llull Bovet. Per tant, també aquest digital i la tasca informativa de Díngola queden suspeses fins dissabte. Dissabte tornarem amb tota l’actualitat local, perquè encara que costi, la vida ha de continuar.

Ens és molt difícil de gestionar situacions com aquesta, a totes i a tots. Avui torna ser un dia molt dur per a tots els sineuers. Les carreteres no ens són amigues, i enguany ja portam tres accidents amb desenllaç fatal per a persones residents a Sineu.

En el nostre cas es suma el fet que en Biel era parella de na Victòria (fes clic aquí), un dels puntals de la junta de l’OCB a Sineu. És doncs, una pèrdua que costa molt de pair.

Ànims i força a totes i tots.

 

Miquel Puiggròs Noguera, Marta Bergas Ferriol, Pep Mestre Noguera, Antònia Real Noguera, Joan Munar Fiol, Malén Alomar Vanrell, Joan Vanrell Torelló, Joan Josep Bonnín Casellas, Neus Ribot Ferriol, Joana Maria Antich Cardell, Patri Martín Cobas, Antoni Janer Torrens, Miquel Gelabert Genovart.

Consell redacció DÍNGOLA, 15 de setembre de 2016 

 

info relacionada:

https://dingola.net/2016/09/15/la-policia-local-de-palma-penja-el-crespo-negre/

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

One comment

  1. Joan Planas Ferragut

    Se que en aquests moments no hi ha paraules vàlides pel consol però vos vull fer arribar una abraçada per a tota la seva família d’en Biel i el més sentit condol. Igualment per tots els amics i amigues de DINGOLA i de l’OCB, però molt especialment per la meva estimada amiga Victòria.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: