Primer acte d’homenatge a Biel Llull

Fa uns minuts s’ha celebrat un emocionant acte d’homenatge a Biell Llull al punt de la carretera on va ocórrer el tràgic succés. Centenars de ciclistes s’han concentrat al lloc. Un company de la policia de Palma ha pronunciat unes paraules, s’ha fet un minut de silenci i un sentit aplaudiment. Al lloc hi podem trobam: una placa, un ram de flors, un dorsal amb el número de policia que indentificava dins el cos de la policia de Palma a Biel i una dedicatòria que, plorant, ha dipositat un company seu de tota la vida, el batle Miquel Gelabert Font. Hi han assistit els pares d’en Biel i la seva germana.

Descansa en pau, Biel.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: