El PP comparteix alguns punts del Pla de Mobilitat, però considera que s’hauria d’haver consensuat més

La reforma circulatòria de la legislatura anterior (Pere Joan Jaume) no va passar de la 1a fase.

La reforma circulatòria de la legislatura anterior (Pere Joan Jaume) no va passar de la 1a fase.

El portaveu del Partit Popular de Sineu, Tomeu Mulet, creu que el nou Pla de Mobilitat planejat per l’actual equip de govern s’hauria d’haver consensuat més amb l’oposició i, especialment, amb els veïnats del casc antic.

Mulet ha dit a Díngola que molts punts d’aquest pla circulatori també eren prevists en el programa del PP, com ara limitar la velocitat del carrer de s’Estació o certes actuacions en els voltants del CEIP Rodamilans, i que ells també tenien clar que “s’havia de donar preferència als vianants, per damunt dels vehicles”. Tanmateix, considera que alguns punts s’havien d’haver consensuat més amb l’oposició, i que ha faltat comunicació i consens amb els veïnats, especialment els del centre del casc antic del municipi (sa Plaça, carrer Major…). També ha dit que esperen que tot el pla hagi estat consensuat bé amb la Policia Local, ja que aquests són els màxims implicats en fer complir-lo, i no tendria sentit que no se’ls hagués demanat parer en tot.

Segons el cap de l’oposició, era prioritari d’arreglar els tema dels aparcaments (projecte de sa Quintana, que preveu unes 40 places), per després fer la reforma circulatòria, en aquest ordre. També considera que sa Quintana no serà suficient i que “l’equip de govern haurà de cercar noves àrees per destinar-les a pàrquing”.

Tomeu Mulet agraeix a Carles Ramis la seva feina, però troba que s'hauria d'haver consensuat més.

Tomeu Mulet agraeix a Carles Ramis la seva feina, però troba que el Pla de Mobilitat s’hauria d’haver consensuat més.

Mulet també ha remarcat que el centre del municipi és BIC i que s’hauran de col·locar molts senyals (de diferents colors), s’hauran de pintar moltes retxes en el terra, etc. Per altra banda, ha recordat que l’aplicació del pla tendrà un cost apreciable, en concepte de la feina d’una empresa externa, d’hores de Policia Local, etc. Finalment ha dit que “s’hauria agraït un període d’exposició pública perquè els veïnats poguessin fer-hi al·legacions”.

Tot i això, Mulet ha agraït la feina del regidor de mobilitat Carles Ramis, “que ens va explicar el pla i les conclusions de l’informe de l’empresa externa”.

Relacionat amb el trànsit dins el municipi, Mulet també ha dit que “més prest que tard el consistori s’haurà de replantejar tornar a disposar de servei de Policia Local els diumenges”.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: