Emotiu minut de silenci de centenars de persones en memòria de Biel ‘Bovet’

Aquest matí s’ha fet l’últim homenatge a Biel Llul Bovet, el ciclista sineuer i agent 839 de la Policia Local de Palma, mort en accident el passat dimecres a l’edat de 44 anys.

L’acte d’avui, organitzat per la Federació de Ciclisme de les Illes Balears, s’ha sumat a altres actes com l’emotiva bicicletada des de el quarter de Sant Ferran fins al lloc de l’accident, organitzada ahir pels seus companys de la Policia Local (feu clic aquí).

L’acte ha estat convocat per demanar una major conscienciació dels conductors i per reclamar al govern més mesures contra aquest tipus d’accidents. De fet, des de la direcció general de carreteres ja ha comunicat a la federació que “aviat s’iniciaran accions per a la millora de carreteres problemàtiques pels ciclistes, com ara la mateixa carretera vella de Palma a Sineu“. Durant l’acte, J. Bonnín, president de la federació, ha llegit un manifest, i seguidament s’ha fet un emotiu minut de silenci. El poliesportiu de Son Magí, on es feia l’acte, ha aplegat centenars de persones, molts sineuers, però també molts ciclistes de diferents municipis.

Recordem que dimecres a les 19:30h, Biel i el seu fill –de 8 anys– passejaven amb la bicicleta per la carretera vella, i a l’altura de Son Joan Arnau un cotxe conduit per dues al·lotes de nacionalitat francesa va envestir el pare i va fregar el nin. El nin va resultar il·lès, mentre el pare va patir ferides internes molt greus. Les proves d’alcoholèmia a les dues al·lotes donaren nivells fins a quatre vegades superiors al permès per la llei, i diverses fonts han confirmat a Díngola que durant tot el dia havien estat bevent  a diversos bars del poble. La conductora del vehicle és en presó provisional, d’acord amb el que va dictar la jutgessa el dijous.

(fotos: Miquel Gelabert, Pau Marimon, Miquel Puiggròs)

 

Notícies relacionades a Díngola:

https://dingola.net/2016/09/17/primer-acte-dhomenatge-a-biel-llull/

https://dingola.net/2016/09/15/comunicat-dingola-i-locb-sineu-suspenen-les-seves-activitats-fins-dissabte/

https://dingola.net/2016/09/15/la-policia-local-de-palma-penja-el-crespo-negre/

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: