Celebrat el sopar anual contra el càncer

Amb l’assistència d’uns 150 comensals, ahir vespre es va celebrar el ja tradicional sopar anual de la Junta Local de Sineu contra el càncer. Fou, una vegada més, al restaurant Ses Torres d’Ariany. Després del sopar de bufet i amb el lema “Units contra el càncer”, es va fer l’esperada rifa de productes que comerços i particulars havien donat per aquest acte. Al sopar hi assistiren Isabel Got i Rosa Martín en representació de la Junta de Balears.

Des de la Junta Local de Sineu, agraeiexen als assistents, als comerços, als particulars que donaren productes i als que aportaren des de la fila zero, perquè va permetre recaptar uns doblers que van cap a l’Associació contra el Càncer.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: