Donatius de la XIII Mucada

Un any més, aquest dissabte, tancat el cicle anual de la Mucada, la cèlebre Confraria Muchal Foundation ha començat a fer els tradicionals donatius solidaris, procedents dels beneficis de la venda de camisetes i marxanderia de la festa en honor a lo Much de Reig. Enguany es donen, en total, 8500 euros que es repartiran entre els Serveis Socials de l’Ajuntament de Sineu (4000 €), i les iniciatives solidàries Dignity 360 (un projecte d’acollida emocional dels campaments grecs de refugiats de la guerra de Síria), Sonrisa Médica (els coneguts pallassos d’hospital que actuen als hospitals públics de Mallorca) i Zaqueo (associació que gestiona un menjador social de Palma que acull diàriament unes 250 persones). Cadascuna de les tres entitats esmentades ha rebut 1500 euros per ajudar a dur endavant la seva tasca social.

Seguint la línia dels darrers anys, l’entrega de donatius s’ha fet en un paratge emblemàtic de l’illa, aquest pic davant el Pontàs de cala Santanyí. Diversos membres de la confraria, entre els quals, la Muca d’aquests dos anys, Aina Ramis de la Serradora, i la de les dues properes edicions, Aina M. Galmés Serení, han estat presents a l’acte. Per part de les entitats beneficiàries hi han estat Rosario Fuster, de Zaqueo; Xema Vidal i Susana Viejo, de Sonrisa Médica; i Xisca Maria Pérez i Santi Stankovic, de Dignity 360.

web-dscf7969

Foto de grup dels membres de la Muchal Foundation amb les entitats solidàries que han rebut l’ajuda de la XIII Mucada (foto Macià Puiggròs).

web-dscf7960

La Muca dels proper bienni, Aina Galmés, i el president de la confraria, Joan Munar, amb els representants de les entitats solidàries (foto Macià Puiggròs).

One comment

  1. Retroenllaç: Venen els Reis i lo Much fa el donatiu per a les famílies necessitades |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: