El PP diu que, gràcies als doblers que deixaren en el calaix, ara l’actual consistori pot fer coses

Tomeu Mulet encapçala la llista del PP de Sineu.

Tomeu Mulet, portaveu del PP de Sineu.

Tomeu Mulet, portaveu del PP a Sineu, ha manifestat a Díngola que “és molt fàcil governar i fer coses quan hi ha doblers” i ha recordat que “si hi ha doblers en el caixó és perquè nosaltres el deixàrem ple”. De fet, Mulet troba que “els doblers no són per bravejar, i el ciutadà ha de percebre que els imposts que paga s’inverteixen en fer coses”, però també avisa que “no es poden malgastar o tudar”. Mulet recorda que amb l’anomenada llei Montoro hagueren de fer molts d’equilibris, i que durant la legislatura passada es tornaren molts préstecs bancaris i hi havia pocs diners per invertir.

Troba que ara es podrien gestionar millor els doblers públics. I posa un seguit d’exemples. Mulet troba que és una tudadissa pagar 900 € mensuals pel lloguer d’una nau en el polígon industrial per a la brigada, quan amb aquests doblers es podria fer un préstec i comprar una nau. També recorda que, tot i haver adquirit una màquina de pintar, ara la pintura per a la reforma circulatòria la posa una empresa externa. En aquest mateix sentit diu que es paguen factures a empreses externes per fer feines que hauria de fer la brigada, com ara la neteja d’herbes. També critica que es canviïn les faroles del vial de circumval·lació i, per altra banda, molts carrers del poble queden a les fosques quan plou un poc o fa una mica de tempesta. Finalment crítica la política de subvencions i es demana “com així es donen 10.000 € a una associació amb ànim de lucre, Alcem el C.IN.E, sense cap problema, mentre a les moltes associacions que apleguen gent del poble sense cap lucre se’ls exigirà una paperassa per demanar una subvenció”. Mulet diu que té molts més exemples, encara que ha citat els més representatius.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: