Aquest dimecres es rodarà la clau del monestir concepcionista

La mort de la mare abadessa, el proppassat 7 d’octubre, ha precipitat el tancament del Monestir de la Concepció de la Verge Maria. La decisió ha agafat per sorpresa els sineuers, si bé els darrers anys ja s’intuïa que la història d’aquest cenobi acabaria així.

Dissabte passat partiren cap al Monestir de la Immaculada Concepció de Maó la seva abadessa, sor Maria del Roser Coll Andreu, desplaçada a Sineu arran del traspàs de sor Paquita, i la juniora sor Maria Immaculada de la Santíssima Trinitat, que s’havia instal·lat a Sineu fa tot just tres mesos. Està previst per aquest dimecres 19 el trasllat de sor Anunciació, Consuelo Navalón Mínguez (Carcelén, Albacete, 21 de juliol de 1929), al Monestir de la Concepció d’Èpila (Saragossa), després d’haver passat 64 anys al cenobi sineuer. Quatre-cents trenta-tres anys després de l’arribada de les monges fundadores s’extingirà la comunitat de concepcionistes franciscanes al nostre poble.

p1030432

Sor Anunciació (e) amb Sor Trinitat “na Paquita” (d).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: