Toc de comiat

De tots és sabut que el so de les campanes del cloquer parroquial ha acompanyat el batec del poble: la festa, la joia, el dol, la pregària, el risc, etc.  Enllaçant amb aquesta tradició, demà matí a les 9, les sis campanes del campanar -n’Antònia, na Bàrbara, n’Extrema unció, na Feris, na Combregar i na Missa- ventaran per espai de mitja hora per acomiadar la darrera monja concepcionista i com afirma el rector Mn. Guillem Feliu ‘en senyal d’agraïment del poble de Sineu pels 433 anys d’estada entre nosaltres’. 

Demà, a mitjan matí sor Anunciació, Consuelo Navalón Mínguez (Carcelén, Albacete, 21 de juliol de 1929), partirà cap al Monestir de la Concepció d’Èpila (Saragossa), després d’haver passat 64 anys al cenobi sineuer.

One comment

 1. Guillem Morey Rosselló

  Bon dia,
  Estic molt content per aquesta forma d’agraïment a les monges tancades. Som de Manacor i durant 64 anys tota la nostra família hem anat molt sovint al monestir ja que la meva padrina de fonts n’era monja,sor Mª de la Visitació Rosselló, i morí ara fa dos anys. Podria contar moltes coses i totes agradables. Les monges eren un exemple d’entrega i puc ben dir que sempre han estimat molt Sineu.
  Per a nosaltres va ser molt emotiu i emocionant anar el proppassat dilluns a despedir sor Anunciació, una monja que ha donat un gran exemple de disponibilitat.
  També vull fer referència a “ca’s donat” una família realment meravellosa que es desvivia per les monges i es desfeia en atencions als familiars que les visitaven.
  El monestir i Sineu han estat i són un lligam inseparable. Esperem que d’una forma o altra continuï així.

  Gràcies.

  Guillem Morey Rosselló

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: