VIII Taller d’enfilar rosaris

[text Joan Vanrell]

Una de les elaboracions típiques a l’entorn de la diada de Tots Sants són els rosaris ensucrats.

Enguany serà el vuitè any que la delegació de Sineu de l’OCB i la Biblioteca Municipal organitzen el taller d’enfilar rosaris per a tots els nins i nines del poble. És una pràctica ben divertida i adequada per reforçar la motricitat fina dels infants. Cal posar fil a l’agulla i anar enfilant tots els bombons, panetons, fruites confitades -recobertes amb paper celofà de diferents colors- i la patena. És un costum de Mallorca, per la festa de Tots Sants, els padrins en regalen als fillols, els padrins als néts i els pares als fills petits, que el passegen passat pel coll.

Si no vols que les tradicions foranes facin desaparèixer les nostres, vine a enfilar el teu rosari. Serà dilluns 31 d’octubre, a les 17h, a la Biblioteca, per un preu assequible: un euro. T’hi esperam.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: