Dia de Tots Sants

[text Joan Vanrell]

El dia de Tots Sants toca visita al cementiri, és el dia en què es recorden els difunts, es visiten i engalanen les tombes amb flors, i s’hi encenen ciris en sufragi seu.

És un bon moment per visitar aquest equipament municipal en família, i gaudir de descobrir un indret ple de mostres d’afecte i recordatori. Un espai que d’ençà del 15 de juliol de 1820, data en què hi va haver el primer enterrament en el nou cementeri municipal -l’honor Antoni Costa i Serra de Corbera-, ha recollit les restes dels nostres avantpassats. Enguany l’Ajuntament ha programat entre les 10 i les 12h del matí un ‘Concert per al Record’ a càrrec del trio Allegro Música, un esdeveniment que, com afirma la regidora Joana M. Mestre, pretén conscienciar als assistents sobre el valor patrimonial que té el cementeri des d’un punt de vista cultural i artístic.

A més a més, aquest any la Parròquia de Santa Maria de Sineu recupera la missa de Tots Sants a la capella del cementeri, aquesta es celebrarà a les 12h (si plogués es farà a les 12:30h a l’església parroquial).

allegro-musica

El trio Allegro Música que actuarà el dia de Tots Sants al cementeri. (foto extreta de Facebook)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: