Laboriosa tasca d’edició fotogràfica i Fe d’errates

14570251_1295403920501914_7003528253027674412_n

Tot i que per motius diversos, especialment econòmics (per exemple no us podem encarir més el preu), la revista és la que és, Díngola s’esforça en oferir-vos sempre un mitjà de la màxima qualitat. El que és innegable és que, com a mínim les portades i pòsters, són d’una qualitat difícil de trobar en mitjans similars (i de fet, per això, hem guanyat alguns premis periodístics en aquest sentit).

De les 23 revistes que duim publicades, una quinzena obren la revista amb fotos realitzades pel nostre fotògraf principal, Macià Puiggròs, que a més és el director d’una sèrie de treballs ‘especials’ que hem fet precisament per ser portada (el Sant Sopar dingoler, el Betlem dingoler, etc.). Altres portades corresponen a treballs menys elaborats, però també costosos (Pavarotti sortint del consistori, l’equip de fèmines del C.E. Sineu, etc.). La feina sempre és triple: conceptualitzar el que es farà (això és, idear, pensar, visualitzar la foto) i organitzar-ho, realitzar la foto (això pot dur unes hores -quasi un dia en el cas del betlem-, i potser inclou centenars de fotos), i finalment fer la feina d’edició (aplicant filtres, llevant el que no agrada, etc.). Precisament, d’això darrer, de l’edició,  fa uns dies Puiggròs va fer-ne un vídeo. Va ser amb motiu de Tots Sants / Halloween. Puiggròs va mostrar la feinada que du editar un treball, amb el vídeo que us adjuntem tot seguit:

Fe d’errates

Us demanem disculpes per alguna errada del darrer número de la revista. Per exemple, alguna foto massa fosca i l’inserció d’una pàgina del nombre anterior -la pàgina 17 és del nombre anterior i per errades de paginació se’ns va colar-).

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: