Joan Pons, finalista d’un concurs fotogràfic a Àvila

20161110-170620.jpg

Joan Pons Sanz ha fet segon en el concurs fotogràfic de la Marató Àvila Monumental d’enguany. Recordem que una quinzena de sineuers del Club s’Esclat assistiren fa tres setmanes a Àvila (Castella i Lleó) per participar a la marató d’aquesta ciutat o per animar als altres sineuers (fes clic aquí per veure la notícia). Com us vàrem contar, va ser un viatge més turístic i gastronòmic que esportiu, i per “fer equip” i reforçar el sentiment de club. El sineuer Pons va participar en un concurs de fotos centrat en la prova i ha aconseguit el segon premi (100€) amb la foto que us adjuntem. Ha manifestat a Díngola que es va desplaçar a Àvila amb els altres sineuers amb la única intenció de “fer turisme, quatre fotos i estar amb els amics”. L’avilès Juan Quiles Medina ha estat el guanyador del concurs.

+info:

https://dingola.net/2016/10/21/sineuers-a-la-mitja-marato-davila/

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: