Un inspector de Patrimoni s’interessa per la furgoneta vista al Palau

La setmana passada informàvem que diverses fonts oculars havien vist una furgoneta aculada a l’accés de la porteria de Monestir Concepcionista carregant objectes. Arran d’aquesta notícia el Bisbat s’afanyà a informar que es tractava d’un transport d’objectes personals de sor Anunciació cap a Épila (Saragossa). Ahir es va veure la primera conseqüència d’aquestes informacions, un inspector de Patrimoni Històric del Consell de Mallorca es va desplaçar a Sineu per informar-se de primera, entrevistà tots els veïnats del Palau en relació al que varen veure dimarts de la setmana passada. Una acció encaminada a evitar la dispersió del valuós patrimoni de què disposaven les monges tancades, no debades es tracta d’un immoble catalogat amb la màxima protecció i encara s’està pendent de la realització d’un acurat inventari dels béns que conté.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

One comment

  1. Blavet

    És molt fácil: si se sap quantes claus del portal d’entrada hi ha, i també se sap qui les té, se demana a qui s’han deixat i ja està !

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: