Mater Misericordiae obri el seu centre de Sineu aquesta setmana

Aquest dimarts vinent, dia 29, a les 18:30h, s’inaugurarà el nou centre de Mater Sineu, per a premsa, autoritats i entitats locals. Segons fonts del consistori, més endavant es farà una segona jornada de portes obertes per als sineuers que vulguin visitar-lo. Durant la jornada de dimarts també se signarà el conveni de col·laboració de Mater Misericordiae amb l’Ajuntament de Sineu.

Mater Sineu Centre d’Estudis -aquest és el nom del centre- començarà la seva activitat l’1 de desembre i oferirà formació i serveis d’inserció laboral a joves i adults amb discapacitat intel·lectual. El centre també comptarà amb un espai gastronòmic amb bar, restaurant i botiga de productes agroalimentaris ecològics i cosmètica natural, tot elaborat des d’Es Convent, la marca social de treball protegit de Mater.

inauguracio-mater-sineu

+info:

Díngola núm. 1 (desembre 2010) [M.BERGAS]: L’Hospici podria ser reconvertit a una mena “d’hotel per a discapacitats”. La Mancomunitat s’estimava més un centre de dia. El centre es rehabilita amb un ajut del Pla E per valor de 490.000€.

Díngola núm. 2 (març 2011) [M.BERGAS]: Les obres havien d’estar enllestides el desembre, però no hi estaran fins el juny. Problemes en la teulada, no prevists inicialment, obliguen a post-posar l’acabament de les obres. Encara no està clar a que es destinarà l’edifici una vegada acabades les obres.

Díngola núm. 3 (juliol 2011) [J. VANRELL / M.BERGAS]: Una teulada d’acer galvanitzat remata el projecte de l’Hospici. Encara no s’ha trobat cap empresa que es vulgui fer càrrec de la gestió del centre.

Díngola núm. 11 (novembre 2013) [M.PUIGGRÒS]: El centre serà un centre per a discapacitats i serà gestionat per Mater Misericordiae, després de fracassar la obertura d’un centre de formació professional en energies renovables en aquest espai. Mater Misericordiae funciona a través de convenis i concerts amb l’IMAS.

(+informació en breu)

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: