Marta Barceló afegeix un guardó a la seva trajectòria

Isabel Rocatti Campos, Marta Barceló Femenías i Maria Rodríguez Soto, despús-ahir a la Sala La Planeta. [foto: Facebook]

Isabel Rocatti Campos, Marta Barceló Femenías i Maria Rodríguez Soto, despús-ahir a la Sala La Planeta. [foto: Facebook]

Fa sis anys que els dramaturgs pugen al ring a veure-se-les entre col·legues, dins el marc del festival Temporada Alta. Aquest és un enfrontament cordial entre dramaturgs on les paraules s’encadenen en cada una de les lectures perquè ells hi exposin les habilitats. Només hi pot haver un vencedor i, enguany, els espectadors han triat la sineuera Marta Barceló. Aquest dilluns a Girona, Barceló -una de les alma mater del C.IN.E-, es va proclamar guanyadora de la 6a edició del Torneig de Dramatúrgia amb l’obra ‘Tocar mare’, un text que parla de la capacitat humana de crear vincles a partir d’una relació contractual entre dues dones, una mare de lloguer i una filla.

Na Marta va ser convidada a participar en aquest torneig arran d’haver guanyat el Torneig de Dramatúrgia de les Illes Balears. En el ‘torneig’ hi participen un total de vuit autors, cada un amb un text que serà interpretat per dos actors o actrius. Cada parella -en el cas del text de na Marta eren dues actrius- té tres hores per preparar-se l’actuació. Aquesta actuació consisteix en una lectura dramatitzada del text. En acabar l’actuació el públic present pot valorar-la i votar-la.  Marta Barceló, i les actrius Isabel Rocatti i Maria Rodríguez, varen arribat enguany a la final i es proclamaren guanyadores.

Barceló ha explicat a Díngola que aquesta “és una fórmula innovadora que cerca acostar més el públic a les lectures dramatitzades“. De fet, “s’omple el teatre sempre“, apunta l’actriu.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: