L’Hospici recupera el seu ús social

Avui s’ha inaugurat el Centre d’Estudis Mater Sineu. A aquest espai de gran valor patrimonial, l’entitat Mater oferirà formació ocupacional en restauració i cuina per a col·lectius vulnerables. Avui hi estaven convidats les autoritats locals, la premsa i els representants de les entitats locals.

L’acte ha estat presidit per la consellera de Serveis Socials i Cooperació, Fina Santiago, la consellera insular de Benestar i Drets Socials i Presidenta de l’IMAS, Margalida Puigserver, el batle de Sineu, Miquel Gelabert,  la regidora de Benestar Social, Joana Maria Mestre i el Director Gerent de Mater, Jesús M. Luna.

Tres anys ha durat la rehabilitació de l’antic Hospici que ha anat a càrrec de Mater Misericordiae, a través d’un conveni amb l’Ajuntament de Sineu, que avui han signat el Director Gerent i el batle de Sineu.

La regidora Joana Maria Mestre ha destacat que l’activitat de Mater a Sineu pot donar molta vida al poble de Sineu i a la comarca del Pla. Margalida Puigserver ha dit que Mater arriba on no poden arribar les administracions i la consellera Fina Santiago ha manifestat que “amb actes com aquest agraeixes estar en política”.

Hi ha espais per llogar, com l’aula polivalent, per a celebració de tot tipus d’esdeveniments, des d’una jornada de formació fins a un dinar d’empresa. També es pot fer ús del restaurant i de la terrassa i jardí.

Més endavant es farà una jornada de portes obertes pel públic en general. A Díngola en paper del mes de desembre trobareu més informació.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: