Dos sineuers a la 1/2 Tramuntana Travessa

travessa-2016-3

Carles Ramis i Miquel Mas varen participar, el passat cap de setmana, a la 1/2 Tramuntana Travessa de 60 quilòmetres, entre Deià i Pollença. Aquesta cursa de muntanya va comptar amb 415 participants que sortiren de Deià a les 8,00 h. del matí de dissabte.

Miquel Mas es va trobar indispost al quilòmetre 28 de la cursa i no va poder continuar. Carles Ramis va arribar a Pollença, acompanyat per Albert Cano de Lloret. Carles va fer el recorregut en 8 hores 58 minuts i 17 segons (posició 154).

Paral·lelament, es disputava la Tramuntana Travessa de 126 quilòmetres. La sortida va ser de  s’Arracó a les 22,00 h. del divendres, per arribar també a Pollença. En aquesta carrera de fons hi participaren 155 corredors i corredores.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: