4 anys d’Écafè

Na Caterina Sabater us convida a l'aniversari de l'Écafè. [foto: Facebook]

Na Caterina Sabater us convida a l’aniversari de l’Écafè. [foto: Facebook] [més fotos del mateix autor, a http://www.massayfotografia.com

4 anys són els que celebrarà avui vespre un dels bars que han deixat petjada forta en la nostra comarca.

La foto amb la que il·lustram aquesta notícia és del fotògraf col·laborador d’aquest mitjà, Macià Puiggròs.

El 26 de novembre del 2012, Marta Bergas publicava aquesta primera notícia sobre l’Écafè:

https://dingola.net/2012/11/26/aquest-dijous-un-e-cafe/

Tres dies després, dia 29, Pere Joan Oliver Pavarotti i Rafel Campins Bodego, inauguraven les portes d’un dels locals que s’han fet més emblemàtics a Sineu. Una rosseta, na Caterina Sabater, n’era la cambrera, juntament amb l’actual regidora de cultura Magdalena Genovart Remirada. D’aquests quatre ara ja només en queden en Pavarotti i sa rossa, que ara són socis (Bodego va prendre part del local només uns mesos).

Però el fet és que l’Écafè s’ha convertit en uns dels locals de referència a Sineu. Pocs llocs han intentat modernitzar tant com ho ha fet l’Écafè: exposicions (Jan Cortès, Macià Puiggròs, instagramers de la comarca…), presentacions de llibres i recitals poètics (col·laborant amb Díngola i l’OCB), microteatre, concerts, festes amb DJs… Tot això combinat amb una carta gastronòmica senzilla i econòmica.

Durant aquests quatre anys l’Écafè ha donat escenari a molts artistes locals, com ara Rafel Amorós (poesia surrealista), Laura Jiménez (Lovely L), els diferents grups on ha estat Pau Cirer (Little V, Nada que Objetar, Yoyo Banana…), juntament a molts altres sineuers, etcètera. També ha donat un espai pels pinitos que han fet altres artistes locals de tot tipus, que no podriem enumerar sense segurament deixar-nos-en molts. També ha estat una plataforma on han sonat grups consagrats o que estaven en procés de consolidació i ara ja són coneguts, com ara el rapper sineuer-pobler Valtònyc o els selvatgins Donallop.

No cal incidir en el fet conegut per tothom de que l’Écafè és la segona oficina de redacció de Díngola, després del local que tenim en el Claustre de Sant Francesc. Allà hi fem moltes de les reunions d’aquest mitjà.

Avui vespre el local celebrarà el seu 4t aniversari amb l’actuació del jovenet DJ Pep Rosselló, el grup Enrockats, i DJ Pep Trònik.

Molts d’anys Pere Joan Pavarotti, Caterina Sabater, Catalina Gelabert Marinera, personal de la cuina, i fauna habitual del lloc… 😉

 

+info:

https://dingola.net/2014/11/28/2-anys-de/

https://dingola.net/2015/11/27/que-puc-fer-aquest-cap-de-setmana-a-sineu-celebrar-els-tres-anys-decafe/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: