Subvencions per a les entitats locals

ajsineu

Al BOIB de dissabte es publiquen dues línies de subvencions per a entitats locals. Una és per als clubs esportius del poble. L’altra és per a les associacions socioculturals locals. El termini de presentació de sol·licituds per als clubs esportius és fins dia 30 de desembre (20 dies naturals a partir de l’endemà de la publicació al BOIB). En canvi, el termini per a les associacions socioculturals acaba dia 20 de desembre (10 dies naturals).

La quantitat que es destina als clubs esportius és fins 10.000 €, en total. Per a les associacions socioculturals serà de 13.000 €, en total. L’import màxim de subvenció serà de 3.000 € per a cada associació sociocultural. No hi ha un màxim establert per a les entitats esportives.

Feia temps que no es feien convocatòries públiques per a la concessió de subvencions per a les entitats locals, tot i que així ho estableix l’Ordenança de subvencions municipal de l’any 2007. I és que els doblers públics que les administracions concedeixen en forma de subvencions a les entitats han de ser objecte d’una convocatòria pública i amb criteris objectius de concessió.

Tot i això, caldrà cerca un terme mig entre la burocràcia que tot això suposa i la necessitat de subvencionar aquestes entitats que no tenen ànim de lucre. L’Ajuntament haurà de tenir certa flexibilitat perquè els tràmits administratius per a la subvenció no desanimi a les entitats locals a sol·licitar-la.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: