Entrevistarem tres sineuers que han estat als camps de refugiats de Grècia

jorda-i-anna

Tres sineuers han estat en els camps de refugiats de Grècia, i han viscut en primera persona els problemes, les emocions i les esperances de molts sirians (i altres) que fugen dels conflictes d’Orient Mitjà.

Els sineuers Biel Jordà i Marta Barceló (del Centre d’Investigació Escènica, C.IN.E) varen partir el 27 juny i  varen estar dues setmanes, ajudant com a voluntaris, a Filipiada i a Atenes. Una altra sineuera, Anna Díaz, va partir el 4 d’octubre cap a Atenes i va estar dues setmanes ajudant en uns casals d’acollida en una barriada anarquista.

En el nou número de Díngola conversarem amb ells. Ens explicaran coses que ens rompran -amb tota seguretat- la idea que tenim ara mateix del que són els refugiats. La nova revista surt la setmana que ve.

 

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: