Què és el Manifest de Sineu i per què es diu així?

20170109-013731.jpg

Haureu sentit parlar molt, aquestes setmanes passades, del Manifest de Sineu, un document al que fan referència una part de militants de Podem, en concret el sector autoanomenat El Podem que Volem. El Manifest de Sineu surt cada dia als mitjans, i més ara, arrel de la crisi interna que viu el partit morat (i que previsiblement avui viurà un nou capítol amb l’expulsió del partit de la diputada Montse Seijas i de la presidenta del parlament Xelo Huertas).

Per qué es diu Manifest de Sineu? Es diu així perquè precisament va néixer a partir d’una sèrie de trobades de militants que va fer el partit morat a Sineu, en concret en el Teleclub. Una primera assemblea va tenir lloc el 8 d’octubre passat, una segona va ser dia 22, seguides de diferents altres assemblees i jornades de treball durant els mesos octubre-desembre. El 17 de desembre es va presentar oficialment el manifest, en el qual sectors descontents amb la gestió actual del partit -actualment dirigit per Alberto Jarabo– presentaven algunes propostes contra “la falta de democràcia, transparència i participació”. El passat dia de Reis el sector El Podem que Volem exigia la dimissió de Jarabo i la convocatòria d’eleccions internes.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: