Sant Antoni durà neu a Sineu?

Mapa de TV3 per dimarts 17, diada de Sant Antoni.

Mapa de TV3 per dimarts 17, diada de Sant Antoni.

Tradicionalment la setmana de Sant Antoni i Sant Sebastià és una de les més fredes de l’any, i sovint la més. Enguany la climatologia no farà cap variació estranya, i s’esperen dies molt i molt freds a Sineu, a Mallorca, i arreu dels Països Catalans (en algunes cotes altes s’arribarà als 10 ºC baix de zero).

Segons l’AEMET, l’agència de meteorologia estatal, les previsions són de molt fred a Sineu durant els propers dies. Tot i que ara les temperatures ja són molt baixes, aquest cap de setmana podrien baixar més, i cap al dimarts i dimecres podria nevar. Tot i que les previsions canviaran molt durant els propers dies, ara mateix -a cinc o sis dies-, les previsions són de pluges per a dia 16 (dia de la revetla a sa Pobla i a Manacor i de foguerons a molts altres pobles), i de neu per a dia 17 (beneïdes a Muro i, també, a Sineu), amb un 80-85% de probabilitat. Durant el cap de setmana es tractarà d’una onada de fred d’origen polar, mentre a partir de dimarts serà una onada de fred siberià.

+info: predicció a Sineu per als proper dies (fes clic)

Previsió per a Sineu, durant els propers dies.

Previsió per a Sineu, durant els propers dies.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: