Què puc fer, aquest cap de setmana, a Sineu?

Malabarismes

Avui divendres, a les 20h, la companyia Des-equilibrats preestrena el seu espectacle ‘Kinesis’ en el C.IN.E. Dos personatges, dos univers, dues tècniques de circ, una estructura i un espai escènic. Dos contrasts obligats a adaptar-se i evolucionar per crear un llenguatge comú. El circ com a llenguatge d’expressió.

Sant Antoni

Aquest cap de setmana tendrà lloc el correfoc dels Dimonis de sa Cova des Fossar, en una nit de foc en la que s’encendran diversos foguerons i sortiran els Gegants de Sineu i el grup de caparrots. Serà demà dissabte a partir de les 19:30h. Abans del correfoc dels grans, el dimonions també faran el seu correfoc, suspès la setmana passada pel mal temps. Hi haurà també ballada popular en Es Fossar. Els quintos 97 fan també el seu fogueró en es Fossar.

Concert

L’Écafè ha convidat per aquest dissabte Tom Trovador. Trovador és un músic format en els carrers de Sevilla, inicialment, i a Tenerife i Galicia després. Fa onze anys aterrà a Mallorca per quedar-s’hi. Musicalment és un cantautor que en les seves actuacions mescla rumba, rock, pop… i transmet molta vitalitat, i usa molt la conversa i la improvisació. Ja ha estat a l’Écafè en altres ocasions (fes clic aquí i aquí).

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: