Alerta! Dos inspectors de gas dubtosos es passegen avui de casa en casa

serveis-detall-electricitat-3Atenció, aparentment -i a falta de més informació- avui matí es passejaven dos falsos ‘inspectors de gas’ pels carrers de Sineu. Són dos joves d’una vintena d’anys que revisen, teòricament, factures de llum i de gas. Des de Díngola volem recordar que no estau obligats a deixar passar NINGÚ, i que si heu de tenir una inspecció de llum o de gas, normalment l’empresa adjudicatària (Repsol, Endesa, etc.) us avisarà abans per carta o telèfon. Tampoc estau obligats a donar cap dada: les empreses oficials (Repsol, Endesa, etc.) ja tenen TOTES les vostres dades.

Fonts de les oficines de l’Ajuntament ens han informat que no tenen registre d’entrada de cap empresa que avui hagués de fer tasques d’inspecció a Sineu. Encara que tot podria ser una casualitat, avui matí a Sineu hi ha hagut robatoris.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: