El Pla de Mallorca compta des de fa un mes amb dues agents de promoció socio-econòmica

Poca gent feia mercat en el carrer Major.

Les dues AODL es serviran també de la Comissió de Turisme per així potenciar millor les seves tasques. 

La Mancomunitat del Pla de Mallorca compta des de fa un mes amb dues agents d’ocupació i desenvolupament local (AODL). Les AODL tindran com a funció principal “potenciar el desenvolupament socioeconòmic del Pla, coordinant accions de promoció econòmica territorial i col·laborant en la implantació de polítiques actives d’ocupació”, segons fonts d’aquesta agrupació comarcal de municipis. L’objectiu és millorar l’ocupació, la formació i la capacitació professional de la població, així com oferir assessorament per a la generació d’activitat empresarial. A més, conjuntament amb la Comissió de Turisme de l’organisme, es pretén potenciar els recursos socials, culturals i econòmics de la zona per aprofitar la principal indústria de l’illa, el turisme. Les contractacions han estat possibles gràcies a la participació del SOIB i els dos llocs de feina estan cofinançats pel Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE), 80%, i la Mancomunitat, 20%.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: