El Govern reconeix els danys causats per les pluges

Al BOIB d’avui es publica una resolució del conseller de Medi Ambient i Agricultura reconeixent que les pluges del mes de desembre passat constitueixen un fenòmen climàtic advers assimilable a un desastre natural. Per això s’ha d’elaborar un cens d’afectats.

Els cens d’afectats s’ha d’elaborar a partir de les declaracions que presentin els damnificats en el model normalitzat que figura en l’annex I de la resolució publicada al BOIB. El termini és fins dia 21 de març.

Santa Eugènia, Consell, Sencelles, Costitx, Algaida, Lloret de Vista Alegre, Montuïri, Sant Joan,  Porreres, Felanitx, Manacor, Vilafranca de Bonany, Petra, Sineu, Ariany, Maria de la Salut, Llubí, Muro i Santa Margalida: és la zona més afectada pel temporal de pluja. En les visites als municipis de Sineu, Sant Joan, Montuïri, Vilafranca, Petra, Maria de la Salut i Ariany, s’ha detectat una reducció de les zones negades i de les acumulacions d’aigua, però s’ha creat una crosta que dificulta la naixença de les plàntules que ha fet baixar la densitat del cultiu.

A molts de camps de Sineu, el sembrat ja no hi creixerà.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: