Programa de Detecció i Tecnificació Illes de Bàsquet

Jugadors i jugadores del Club Bàsquet Sineu, de les categories mini i infantil, participen a aquest programa que consisteix en unes jornades on es treballen aspectes tècnics de manera específica i es realitza un seguiment de les generacions 2005-2006, de la categoria minibàsquet (masculí i femení) i de les generacions 2003-2004 d’infantil (masculí i femení).

Les sessions, que es fan al Pavelló de La Salle de Manacor, estan adreçades per millorar la tècnica i la tàctica individual dels jugadors i jugadores que tenen una predisposició important pel seu progrés en general. Per a treballar aquestes sessions, hi participen els seleccionadors/es autonòmics i tècnics de la FBIB.

És indubtable el nivell tècnic que les jugadores i els jugadors del Bàsquet Sineu van adquirint, fruit de la dedicació i la preparació de les entrenadores i els entrenadors del Club de Sineu. Una mostra és l’excelent temporada del minibàsquet femení que només ha perdut un partit de la seva categoria i ocupa la 1a posició de la classificació del seu grup.

mini-femeni

Minibàsquet femení

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: