El candidat a president del PP, Gabriel Company, explicarà dijous les seves propostes als militants sineuers

El regidor sineuer Tomeu Mulet, amb Biel Company i la ministra

El regidor Tomeu Mulet, amb Biel Company i l’aleshores ministra d’agricultura del govern espanyol Isabel García Tejerina, fent campanya electoral el maig del 2015 a Sineu.

Aquest dijous a les 20h, el sant joaner Biel Company, candidat a la presidència del Partit Popular de les Illes Balears, farà una trobada a Sineu, per a militants i simpatitzants del partit a Llubí, Maria de la Salut, Petra, Lloret, Costitx i Sineu. Aquestes setmanes el candidat fa ronda per diferents municipis per explicar les seves propostes pel XV Congrés Autonòmic del partit, que es celebrarà el 25 i 26 de març, i que triarà nou president.

Per a aquest congrés, Company es perfila com el favorit, front al tàndem format per l’expresident balear José Ramon Bauzá i la diputada anticatalanista Aina Aguiló. De fet, Company és el màxim representant del corrent que, periodísticament, es sol anomenar sector regionalista, per diferenciar-lo del sector espanyolista representat per Bauzá. Bauzá partirà en el congrés amb la llosa d’haver obtingut els pitjors resultats de la història del partit a les Illes Balears, i haver aixecat gran part de la societat contra ell (educació, sanitat…). A Sineu, una part important de la militància, amb persones de pes dins la secció local –al manco actualment–, aposta per Company, encara que també hi ha afiliats i simpatitzants propers a altres candidats.

Company té 53 anys, és graduat en ciències empresarials per la UIB, ha estat president de l’associació d’agricultors ASAJA, coordinador de Plandisa (que compta amb la participació de l’empresa pública SEMILLA), i conseller d’Agricultura, Medi Ambient i Territori, del Govern de les Illes Balears, durant la legislatura 2011-2015.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: