El Pla de Mobilitat no ha produït -al manco per ara- grans molèsties 


Al manco en les zones on Díngola ha parlat amb algun veïnat, la reforma de mobilitat que s’ha començat a aplicar fins a dia d’avui  no ha provocat grans alteracions en els quefers quotidians. Així, de fet, hem constatat que difícilment tots els aparcaments estan ocupats (tant en zona verda com en zona blava) i normalment no hi ha grans dificultats per aparcar a una distancia més o menys propera del lloc de destí. Això varia, òbviament, amb l’hora del dia. On hi hagut més queixes, en tot cas, ha estat a sa Plaça. Alguns veïnats de la Placeta des Mercadal i de la Plaça des Fossar en canvi ha dit que, amb la limitació d’aparcaments, no han tengut cap problema, i un fins i tot ha dit que així “el poble semblava més net i tot“. Hi haurà ampliació en propera revista en paper. 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: