Tomeu Mulet: “s’haurà de fer una ordenança reguladora de l’estacionament, perquè així falta molta informació”

img_9124

El portaveu del Partit Popular de Sineu, Tomeu Mulet, ha manifestat que, ara que aviat es complirà un mes d’ençà que es va començar a aplicar la reforma circulatòria, segueix opinant que falta molta d’informació al respecte. Segons Mulet, “veinats, residents i negocis, han mostrat la seva insatisfacció per la forma d’aplicació del nou pla de mobilitat“.

Segons el líder dels populars, el cap de setmana abans d’aplicar-se el Pla de Mobilitat, el PP es va reunir amb el regidor Carles Ramis, responsable de mobilitat, per fer-li arribar les seves queixes i alguns dels problemes que es donarien amb la manera d’implantar el nou sistema. També li demanaren que hi hagués un major diàleg i consens amb veïnats i negocis, com a primers afectats.

En un comunicat de premsa, el portaveu del major partit de l’oposició diu que fa falta molta informació sobre les noves zones d’estacionament. “Per exemple, a les zones verdes qui hi pot aparcar?, quines zones blaves ja són regulades per la policia local i quines no?, com es pot aparcar els diumenges?, etc.”. El PP diu que fa falta una ordenança reguladora de servei d’estacionament regulat “que especifiqui tota la normativa, horaris, temps i dies d’aplicació, per a què serveix cada color, etc“. D’altra banda en el comunicat el PP especifica que no troba adequada l’hora de tancament del trànsit a sa Plaça, les 19:00h, especialment durant l’hivern. “En aquest sentit ja hi ha hagut reclamacions per part de veïnats i comerços -diu el comunicat- i a la llarga, s’hauran de plantejar diferents horaris de tancament en funció de l’època de l’any.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

One comment

  1. Rafel

    Els del PP el que volen és mantenir la Plaça com aparcament i així afavorir als de sempre

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: