Vola, vola poesia

Demà, dia 21 de març, ja entrada la primavera, se celebra el Dia Mundial de la Poesia. La Biblioteca de Sineu el commemora amb una iniciativa interessant. Els bibliotecaris Antònia Real i Joan Josep Bonnín han “deixat volar un grapat de poemes que s’han aturat en alguns dels indrets més representatius del poble”. Des de divendres passat hom pot trobar diferents texts poètics sobre la inerta superfície de monuments i edificis del poble. Des de la poesia popular de Llorenç Florit a grans poetes de renom com Miquel Martí i Pol, juntament amb els poetes sineuers com Gabriel Florit, Maite Brazales o Lluna, hauran tengut aquests dies petites peces de la seva obra repartides pels carrers de la vila.

Teniu dues maneres de trobar tot el recull, una per a qui tengui bones cames, recórrer el poble fins a haver llegit els tretze texts seleccionats. L’altra, per qui manegi bé l’smartphone i no vulgui caminar debades, mitjançant aquest enllaç del Google Maps podrà localitzar prèviament els punts on s’ubica cada text.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: