El PP tornarà demanar servei de Policia Local els diumenges

Els diumenges, ara, no hi ha servei de Policia. El PP vol que es reinstauri aquest servei.

El mes d’abril de l’any passat l’Ajuntament de Sineu va reordenar els horaris del cos de Policia Local, implicant la supressió del servei de policia durant els diumenges (fes clic aquí). Segons l’equip de govern, “cap dels pobles de menys de 4.000 habitants tenen servei de policia els diumenges” i “la no prestació del servei els diumenges era una petició de la pròpia Policia Local”. Des d’aleshores, per tant, qualsevol incidència en diumenge s’ha de resoldre cridant a l’112. Partit Popular i Sineu s’ho Mereix es mostraren en contra de la mesura ja en el ple del 4 d’abril de l’any passat, quan es va aprovar el nou horari.

El PP, d’acord amb un comunicat de premsa enviat ahir, segueix opinant que “els diumenges és molt important que hi hagi servei de policia al nostre poble”. Segons el partit de Tomeu Mulet, molts de veïnats són de la mateixa opinió.

Entre les consideracions a tenir en compte, segons el PP, que reforcen la necessitat de tenir servei de policia en diumenge, destaquen les següents:

 • Fins ara els diferents equips de govern d’aquest ajuntament havien apostat per augmentar la seguretat al poble i Sineu havia aconseguit esser un dels pocs pobles en servei de policia local cada dia.

 • S’ha de tenir en compte l’activitat del poble; en l’àmbit de la restauració (bars i restaurants) i de serveis (PAC, estació, parc municipal, poliesportiu…) i la gran quantitat de visitants que arriben a Sineu els diumenges.

 • La reforma circulatòria implicarà un esforç important per regular el trànsit, i entenem que els diumenges si no hi ha policia local es produiran problemes.

 • I de cara a la propera obertura de la piscina municipal -tenint en compte la gran afluència d’usuaris en diumenge i els problemes que es puguin produir-, faran falta els efectius de policia local.

Aquests són els punts que especifica el comunicat del PP.

Segons Tomeu Mulet, portaveu del partit a Sineu, aquests punts seran objecte d’una moció que es presentarà en el proper Ple.

 

+info:  Es reordenen els horaris de la Policia, que no treballarà els diumenges

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

6 comments

 1. Sineuera

  Estoy a favor de tener policia todos los días de la semana. Lo de ahora es hacer llamamiento a los delincuentes para visitar el pueblo domingos y festivos

 2. Sineuer

  Mai s’hauria d’haver suprimit aquest servei. El partit popular crec que fa bé presentant aquesta moció maldament no surti aprovada perquè pavarotti, ara sotmés al règim esquerrenet per poder cobrar la jubilació, no votarà a favor.
  Referent a que es una petició de la policia local és fals, és una excusa que empra l’equip de govern per no decidir res ni embrutar-se. Ben igual que han fet amb l’escultura de l’estació, la reforma circulatòria, el fracas de les festes d’agost,… sempre donen la responsabilitat a altra gent.
  Encara queden dos anys de CIRCO a Sineu.

 3. Blavet

  Convendria recordar el per què es va suprimir el servei de Policia Local els diumenges.

 4. Gaspar

  Totalment d’acord amb les afirmacions anteriors, la responsabilitat del personal municipal és del batle, no va a discrecció ni com ens convé als funcionaris de torn. Tot plegat un govern de fum!. Ho vaig dir, aquest pacte només ens serveix per fer assamblees!

 5. Biel

  El problema es mal de solucionar de moment perquè en Pep Oliver ara no girarà l’esquena als seus socis de govern i acatarà el que ells diguin (tot per cobrar una jubilació). I per l’altra banda Sineu s’ho mereix no pinta res, és un partit mort que just va estar actiu per fotre el PP. Paciència.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: