[FOTONOTÍCIA] Marc Àlvarez serà membre de la direcció balear del PP

D’aquí a una estona es sabran els resultats del congrés del PP, que ha de triar el nou president del partit a les Illes Balears. El lloc es disputat pel regionalista Biel Company i l’anticatalanista José Ramon Bauzá (emprant els adjectius amb els que els sol qualificar la premsa). Ahir, en les votacions de diferents esmenes, els militants ja varen castigar durament Bauzá, obsessionat amb sa llengo, un dels factors que el va dur a recolectar els pitjors resultats de la història del PP illenc. Guanyarà doncs el santjoaner Biel Company, que en la seva candidatura incorpora el sineuer Marc Àlvarez. Els resultats exactes de les votacions es coneixeran d’aquí una estona.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: