El CE Sineu de Preferent no aixeca el cap

Avui s’ha consumat una  nova derrota del CE Sineu a casa contra el Murense, per 0 a 1. I és que en aquesta segona volta de la lliga el Sineu només ha sumat 13 punts dels 50 que ara du, faltant 18 punts en joc (6 jornades).

En la primera volta el Sineu va aconseguir 37 punts. En aquesta segona volta, ha guanyat 3 partits, n’ha empatat 4 i n’ha perdut 6. I el calendari que li queda no és fàcil: ha de visitar l’Andratx, el Serverense i el Petra i rebrà la visita de la Unión, el Cardassar i el Llubí.

El CE Sineu acabarà aquesta jornada en la 5ena o la 6ena posició, ocupant un lloc de promoció a la Tercera Divisió. Però cal sortir d’aquest pou de resultats perquè només hem sumat en aquesta segona volta 13 punts de 39 possibles.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: