[XIV Mucada] Torna el Gran Concurs de Disseny de Camisetes

Ja és primavera a la cotxeria de can Tià Xifoner. Començam a enfilar-nos pels barrerons del mes d’abril i la Muchal Foundation ja escalfa els ànims dels mucaires, amb la quarta convocatòria del concurs de disseny de camisetes.

Com aquests darrers tres anys, la confraria que se’n cuida de posar el poble a punt de pastora mia per la Mucada, demana als concursants que presentin el seu disseny amb màxim de tres colors, pensant que s’estamparà sobre un fons del ja inamovible rosa Much. S’obre el termini de presentació a partir del proper dilluns, dia 3 d’abril, fins el dijous abans de la Fira, és a dir dia 4 de maig. Les composicions s’han de presentar, dins un sobre tancat amb el nom de l’autor, a la Biblioteca Municipal que, com sempre, col·labora amb la recollida de propostes. Els dissenys presentats seran exposats i sotmesos a la valoració del públic a partir de dissabte dia 6 de maig a la cotxeria de can Tià Xifoner, al capdamunt de la capamunta del carrer de Sant Francesc. S’anunciarà el guanyador, amb gran rebombori i la deguda solemnitat, diumenge dia 7 horabaixa, dia de la Fira.

Concurs-dissenys

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: