Sineu delega competències urbanístiques en el Consell de Mallorca

sineu aeri

Foto Wikipedia

A la sessió ordinària de dia 3 d’abril, el Ple va aprovar per majoria absoluta (8 vots a favor i 3 abstencions) delegar les competències d’inspecció, supervisió, sanció i restabliment de la legalitat urbanística en el Consell de Mallorca, el qual les exercirà mitjançant l’Agència de defensa del territori de Mallorca.

Una quinzena d’Ajuntaments ja han subscrits aquests convenis de delegació amb l’Agència de defensa del territori de Mallorca. L’àmbit de la delegació es circumscriu a les obres, usos del sòl i actuacions que es desenvolupin sense llicència o ordre d’execució o sense ajustar-se a les seves condicions en les diferents categories de sòl rústic del terme municipal, restant exclòs doncs les actuacions duites a terme en sòl urbà. Per tant, en sòl urbà les competències seguiran sent de l’Ajuntament.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: