La temporada de futbol es troba a la recta final

IMG-20170427-WA0009

Poques jornades de futbol queden per finalitzar la temporada 2016-2017. L’equip de Preferent del CE Sineu ha trencat la  mala ratxa de resultats amb les dues darreres jornades, guanyant al Cardassar a casa i empatant al camp del Serverense. Ocupa la setena posició, que és la darrera plaça que li permetria jugar la promoció a Tercera Divisió. A falta de la disputa de 9 punts, en du 54 i 5 d’avantatge al 8è classificat. Dissabte juga a Son Matgí contra el segon classificat, La Unión.

Les fèmines també es troben a tres jornades per acabar la seva primera temporada de competició. Sumen 14 punts i també juguen dissabte a Sineu contra el Pòrtol. La jornada d’aquest dissabte es completa amb el benjamí A i l’equip juvenil. El benjamí B juga demà divendres a Sineu i els infantils també juguen com locals, diumenge. La resta de categories juguen fora camp.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: